McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 30 Nisan 2012, Pazartesi 01:07 tarihinde eklendi. 1867 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Uzunköprüde İntihar

Edirne'nin Uzunköprü İlçesi Kavak Mahallesi sakinlerinden 65 yaşındaki A.İ.T, iddiaya göre evdekilere hiç bir şey söylemeden evden ayrılarak nehir kıyısında nehre atlamak suretiyle intihar etti Olay Cuma günü Edirne'nin Uzunköprü İlçesinde meydana geldi. Herhangi bir sağlık sorunu olmayan ve mahalle halkı ile ilişkileri oldukça iyi olan A.İ.T'nin intihar ettiği; şehirde tarihi köprüye alternatif olarak yapılan yeni köprü üzerinden geçmekte olan bir tanıdığının onu nehir kıyısında görmesiyle ortaya çıktı
Uzunköprüde İntihar
.

Olay Cuma günü Edirne’nin Uzunköprü İlçesinde meydana geldi. Herhangi bir sağlık sorunu olmayan ve mahalle halkı ile ilişkileri oldukça iyi olan A.İ.T’nin intihar ettiği; şehirde tarihi köprüye alternatif olarak yapılan yeni köprü üzerinden geçmekte olan bir tanıdığının onu nehir kıyısında görmesiyle ortaya çıktı.

Olay yerine gelip ilk incelemelerde bulunan olay yeri inceleme ekibi tarafından A.İ.T’nin eşyalarının nehir kıyısında olduğu ve düzenli şekilde katlandığını tespit etti.

Olay yerinde “Kimsenin suçu yok, ben suçluyum” şeklinde okunaklı olmayan bir not bırakan A.İ.T’yi arama çalışmaları ilk olarak cesedin nehir kıyısındaki dallara takılmış olabileceği şüphesi ile kıyı şeridinde yapıldı.

Çalışmalardan yeterli netice alınamayınca 29.04.2012 Tarihinde Edirne’den gelen Sivil Savunma Ekiplerine bağlı Arama Kurtarma timi botları ile nehrin üzerinde kanca yöntemi ile arama yapıldı.

Yapılan aramalardan sonuç alınamayınca arama işlemine daha kapsamlı olmak üzere 30 Nisan tarihinde devam edilecek

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali