McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 22 Nisan 2012, Pazar 01:02 tarihinde eklendi. 758 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Enis İşbilen Haberimize Duyarsız Kalmadı

“Uzunköprü Belediyesi KIRAN Ailesinin yanında”
Enis İşbilen Haberimize Duyarsız Kalmadı  

 

 

Önümüzdeki günlerde Mesçit Mahallesi 6 Nolu Kılıçlı Sokak’ta oturan Fatma KIRAN isimli vatandaşımızın 18 nisanda  yaptığımız haberin hemen  yardından , Belediye Başkanı Av. Enis İŞBİLEN habere konu olan vatandaşımızı evinde ziyaret etti.

 

 

Başkan İŞBİLEN’i kapıda karşılayan Fatma KIRAN, gözyaşlarını tutamadı. KIRAN; “Evime hoş geldin Başkanım, feryadımı duydun da geldin sağol Başkanım” diyerek İŞBİLEN’e teşekkür etti.

Uzunköprü Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı teknik ekip ile evi ziyaret eden İŞBİLEN, evdeki sorunlu bölümlerin tespitlerini yaptırarak onarım yapılması için ne gerekiyorsa yapılmasını söyledi. Aylardır çatısında büyük bir delik bulunan, duvarları yıkılmak üzere olan evde yaşamını sürdüren KIRAN Ailesi, onarım için başlatılan çalışmalardan dolayı başta Belediye Başkanı Av. Enis İŞBİLEN olmak üzere tüm Belediye Çalışanlarına teşekkür etti.

Belediye Başkanı Av. Enis İŞBİLEN; “Belediyelerin asli görevlerinden birisi de yardıma muhtaç durumda bulunan vatandaşlarımızın yanında olmaktır. Fatma Ablamızın evinin durumu gerçekten çok kötü. Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimizin evde incelemelerini gerçekleştirdiler. Onarım için gereken her şeyi yapacağız. Sadece Fatma Ablamızın evi değil, mahalle de gezi esnasında gördüğümüz ağır hasarı bulunan evlerimize tek tek yardımcı olmaya çalışıyoruz” dedi. işte o haberin sayfasına gitemek için............. tıklayınız

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali