McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 21 KASIM 2010, Pazar 21:11 tarihinde eklendi. 2995 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yaralı karaca Emin Ellerde

Edirne'de yırtıcı hayvanların saldırısı sonrası yaralanan karaca tedavi altına alındı. AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Süloğlu ilçesinde yaşadığı ormanlık alanda, yırtıcı hayvanların saldırısıyla yaralanan karaca, ilçede görev yapan bir polis memurunun evinin bahçesine sığındı.
Yaralı karaca Emin Ellerde Edirne Çevre ve Orman Müdürlüğü ekiplerine haber verilmesi üzerine, İl Müdürü Abdullah Bülbül koordinesindeki 4 kişilik ekip, araçla karacayı Edirne Çevre ve Orman Müdürlüğü yaralı hayvan bakım merkezine getirdi.
     Çeşitli yerlerinden yaralı karaca, veteriner kontrolünden geçti. Enfeksiyon kaptığı belirtilen karacanın yaraları pansuman edildi.
     Duyarlılığından dolayı polis memuruna da teşekkür eden Bülbül, ''Hayvan sevgisi herkesin içerisinde olmalı, bu sadece satın alınıp evde beslenen hayvanlara karşı değil, doğadaki tüm hayvanlara karşı ilgi gösterilmeli, elden geldiği kadar yardım edilmeli'' dedi.
     Bülbül, karacanın yarasının 10 - 15 güne kadar kapanacağını ve ardından karacanın yeniden yaban hayatına bırakılacağını kaydetti.
 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali