McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 15 Şubat 2012, Çarşamba 18:56 tarihinde eklendi. 3023 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Edirne Alperen Ocakları Yeni YÖNETİM OLUŞTURDU

Edirne de dört yıldan beri faaliyet gösteren Edirne Alperen Ocakları yeni yönetim kurulunu oluşturdu. Konuyla ilgili Alperen Ocakları Başkanı Alpaslan Cankaloğlu’nun trakya22.com a yazılı açıklaması şöyledir
Edirne Alperen Ocakları Yeni YÖNETİM OLUŞTURDU
 

       Edirne Alperen Ocakları olarak dört yıldan beri Edirne de milletimizin duygu ve düşüncelerinin tercümanı olmaya çalışıyoruz. Edirne de yapmış olduğumuz bilimsel kültürel eğitimsel faaliyetlerle Edirne de yaşayan vatandaşlarımızın takdirini topladık. Bizler asla ve asla bağnaz, fanatik, basmakalıp düşünceler içersinde olmadık. Bu duruşumuzdan dolayı değişik dünya görüşlerine sahip insanların bile olurunu kazandık; kabul gördük.

 

      Bizler dün oldu gibi bugünde rahmetli şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun çizmiş olduğu yolda ilerlemeye devam edeceğiz. Dik duracağız düzgün yürüyeceğiz doğru olacağız. Nokta kadar menfaat için virgül kadar eğilmedik, eğilmeyeceğiz diyoruz.




       Önce Yüce Allah’ın sonra milletimizin dualarının bizimle olduğunu bilerek hareket ediyoruz. Bizler zulme karşıyız, haksızlığa karşıyız, terörün her türlüsüne karşıyız. Bunun yanında her şeye karşı olan değil. Doğruları destekleyen bir teşkilatız. Biz her şeyden önce Türkiye’nin ülkesi ve milleti ile bölünmez bütünlüğü, bayrağı sınırları marşı ve dili tartışılmadan güvenlik özgürlük ve refah içinde bir gençlik oluşturarak güçlenmeyi sonrasında da bölgesinde öncü olarak tarihi misyonuna yakışır şekil de Turan’dan nizamı aleme uzanan bir ufkun takipçileri ve sevdalılarıyız.

 

     Alperen Ocakları olarak bizler umudunu Avrupa Birliğine değil Türk İslam Birliğinde aranması gerektiğine inanan bir teşkilatız. Adriyatik’ten Çin Seddi’ne kadar kaynaşmış güçlü bir Türk Dünyası umut ediyoruz. Alperen Ocaklarının varlık sebebi;Türk töresine İslam ahlakına verimli geleneklerimize uygun yaşama iradesi ve ideli olan bir gençlik yetiştirmektir. Büyük davayı taşıma iradesine sahip omuzlarında bütün bir insanlığın yükünü hissedebilen kendi iç dünyasında barışını sağlamış, çevresi ile iyi ilişkiler kurabilen gençler istiyoruz

 

    Alperen Gençliği vatanını, milletini, bayrağını seven, milliyetçi, maneviyatçı demokrasiye inanmış idealist Müslüman Türk gençliğidir. Bizim gençlerimizin yeri kavgalar çatışmalar değil, evindeki okulundaki kitaplardır, bilgisayarlardır. Ancak bunun yanında çevresinde ve ülkesindeki gelişen olaylara karşı tepkisini göstermeyen bir gençlikte istemiyoruz. Bizler ‘haksızlık karşısında susan, dilsiz şeytandır’ sözü gereği, mazluma umut, zalime korku veren, bir hareketin temsilcileriyiz. Bireylerin birbirine güvenmediği, komşuluk ilişkilerinin iyice azaldığı, aile yapısının dejenere olduğu gençlerimizin batı emperyalizminin esiri olduğu, her türlü menfur değerlerin kurumaya yüz tuttuğu günümüzde, ocaklarımıza büyük görevlerin düştüğünün farkındayız. Bizler de ocak içi, ocak dışı çalışmalarımızda ve bundan sonra yapacağımız faaliyetlerimizde, halkımızın ihtiyaçlarına cevap verdiğimizi ve bundan sonrada cevap vereceğimizi buradan belirtmek istiyorum.

 

    Ocağımızda bundan önce yönetimde bulunmuş arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyor yeni yönetime girmiş arkadaşlarımıza da Allah kolaylıklar versin diyorum.

 

EDİRNE ALPEREN OCAKLARI YENİ YÖNETİMİ ŞU KİŞİLERDEN OLUŞTU




Edirne Alperen Ocakları Başkanı:               Alpaslan Cankaloğlu




Ocak Başkan Yardımcısı:                            Hanifi Yılmaz





Disiplin Kurulu Başkanı:                              İsak Temel




Eğitim Masası Başkanı:                               Fatih Çakıroğlu




Halkla İlişkiler Sorumlusu:                        Okan Cesur




Basın Yayın Masası Başkanı:                     Eray Babatürk




Bedensel Engelliler Masası Başkanı:        Canatın Aydın




Sosyal Faaliyetler Masası Başkanı:            Yavuz Tuncer




Teşkilat Başkanı:                                      Turgay Gökçe

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali