McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 09 Şubat 2012, Perşembe 19:51 tarihinde eklendi. 1259 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Aşçıoğlu Mahallesine Düğün Salonu Yapacağız

07.02.2012 tarihli Belediye Meclis Toplantısında şehrimize yapılacak projelerden bahseden Uzunköprü Belediye Başkanı Av. Enis İŞBİLEN Aşçıoğlu Mahallesine bir “Düğün Salonu” yapmayı hedeflediklerini belirtti.
Aşçıoğlu Mahallesine Düğün Salonu Yapacağız

 


İŞBİLEN konu ile ilgili olarak : “3 Şubat Tarihinde ihtiyaç sahibi vatandaşa prefabrik konutun teslim edilmesi sırasında personelimiz ile beraber gözlemlediğimiz kadarıyla durumun çok vahim olduğunu gördük.
Vatandaşların ne kadar zor durumda olduğunu hepimiz biliyoruz.
Vatandaşlar evlerine bir ekmek götüremeyecek durumdalar. Bu insanların sosyal ihtiyaçları da mutlaka olacaktır. Düğün yapmak istedikleri zaman düğün salonlarına para verecek güçleri olmadığı için karda, yağmurda çamurda vahim şekilde düğünlerini yapıyorlar.
Belediyemizden görevli arkadaşlar ile beraber oradaki vatandaşların hem düğünlerini hem de toplantılarını yapabilecekleri bir Düğün Salonu yapmayı hedeflemekteyiz.
Çokta lüks olmasa da ısıtması yapılabilen, cüzi miktarda elektrik ve su ödemelerinin vatandaş tarafından yapılması kaydı ile uygun bir alana söz konusu yapıyı inşa ederek, insanlarımıza kazandırmayı hedefliyoruz.” Dedi
 
trakya22.com haber merkezi
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali