McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 09 Şubat 2012, Perşembe 19:49 tarihinde eklendi. 996 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

AKP ve CHP'de taziye kavuşması

Uzunköprü'de İktidar Partisi AK Parti ile Ana Muhalefet Partisi CHP İlçe Başkanı Yakup ATALAY'ın vefatı nedeniyle CHP İlçe binasında bir araya geldiler.
AKP ve CHP'de taziye kavuşması

 


Önceki gün vefat eden ve Pazar günü Çöpköy Mahallesinde kalabalık bir katılımla defnedilen CHP İlçe Başkanı Yakup ATALAY'ın babası, Çöpköy Belediyesi Eski Başkanı Naci ATALAY'ın vefatından duydukları üzüntüyü dile getirmek amacıyla taziye ziyaretinde bulunan AK Parti heyetinde İlçe Başkanı Çağatay YILMAZ'ın yanı sıra; Yönetim Kurulu Üyeleri Sadullah ÇAKMAK, Hilmiye KAŞKALAK, Sabri ŞİMŞEK, Abidin KAZANÇ, Müşfik ERSİN, Azbiye ATAŞ ve bazı yönetim kurulu üyeleri bir süre sohbet ettiler.
Ziyaretlerinden dolayı Ak Parti İlçe Başkanı Çağatay YILMAZ'a teşekkürlerini sunan Yakup ATALAY Milletvekili Dr. Mehmet MÜEZZİNOĞLU'nun kendisini telefon ile arayarak başsağlığı dileklerini ilettiğini ve bu yüzden kendisine AK Parti ve CHP Yönetim Kurulları huzurunda bir kez daha teşekkürlerini iletti.
ATALAY ayrıca siyaset sahası içinde görüş ayrılıklarının olabileceğini ancak saha dışında toplum içerisine beraber girmeleri gerektiğini ifade ederek “Ne bizim AK Parti mensuplarını bu ziyaretten dolayı CHP'ye angaje etmemiz, nede onların bizi kendilerine angaje etme durumu olmasının mümkün olmadığını, bu tür ikili ilişkilerin Uzunköprü için güzel olaylar olduğunu belirterek” AK Parti İlçe Başkanı Çağatay YILMAZ'a ve Yönetim Kuruluna teşekkürlerini sundu.
 
 
trakya22.com haber merkezi
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali