McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 09 Şubat 2012, Perşembe 19:18 tarihinde eklendi. 4968 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Vali yardımcısından trakya22.com a ziyaret

Edirne Vali yardımcısı Dr Ayhan Özkan dan Trakya22.com haber portalına ziyaret.
Vali yardımcısından trakya22.com a ziyaret Vali yardımcısı Dr Ayhan Özkan  Trakya22.com İmtiyaz sahibi Ahmet Topaç ile bir saat ten fazla süren görüşmesinde trakya22.com un takipçisi  olduğunu belirtti.

Özkan kendisinin de aynı zamanda Eğitim ve kamu yönetim uzmanı  olduğunu belirtti .Vali Yardımcısı Özkan artık literatürde 4. Kuvvet olarak kabul görmüş olan basının görsel ve yazılı boyutuyla da küresel düzeyde uluslar arası politikaları, bölgesel düzeyde de ulusal politikaları belirleme gücü inkâr edilemez bir gerçektir diyerek sözlerine devam etti.
Bu yerel basında çok farklı değildir, Ancak bilinmelidir ki yerel basının görevi sadece haberleri aktarmakla kalmayıp kamuoyunu bilgilendirme, bilinçlendirme, farkında lık düzeyini arttırma; her şeyden de önemlisi özgürlükçü demokrasinin kökleşmesi adına iletişim ağlarını sağlıklı kılması gerekmektedir dedi.
Daha sonra Trakya22.com Genel yayın yönetmeni ve Edirne de ilk sayısı çıkmış olan ve önümüzdeki günlerde 2. Sayısı çıkacak olan Trakya İnşaat gazetesi sahibi ve yazı işleri müdürü Ali Süzen
Vali yardımcısı Dr.Ayhan Özkan a Trakya inşaat gazetesinin vizyonu ve misyonu hakkında bilgiler verdi.

trakya22.com haber merkezi

foto : Handan Avcı

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali