McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
İslam düşmanı Metin Uca öldü
Bu haber 04 Ocak 2012, Çarşamba 19:59 tarihinde eklendi. 6605 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Alperenler : Zalime Korku Mazluma Umut Oluruz

Trakya22.com Alperen Ocaklarını ziyaret etti
Alperenler : Zalime Korku Mazluma Umut Oluruz

 

 

Trakya22.com sahibi ve kurucu Ahmet Topaç Alperen Ocakları,Edirne Şube Başkanı Alpaslan Çankaloğlu nu makamında ziyaret etti.

 Ziyarette konuşan Alperen Ocakları Başkanı Alpaslan Çankaloğlu trakya22.com u ilgiyle takip ettiklerini belirtti.

Çankaloğlu Alperen Ocaklarının Edirne de yapmış olduğu bilimsel kültürel eğitimsel ve demokratik bir çığır açtığını,Alperen Ocakları Vatanı milletini seven milliyetçi manaviyatçı demokratik bir harekettir,gençleri imanlı ihlaslı kültürlü ahlaklı bir şekilde Türk islam Kültürüne layık bir şekilde yetiştirmeye çalışan bir birimdir,bizim gençlerimiz ellerinde silah sopa değil,kalem tutsun bilgisayar tutsun,biz bir elinde bilgisayar bir elinde Kuran olan gençlik istiyoruz dedi.

 

Alperen ocaklarının amacı yeniden Türk-İslam kültür ve medeniyetini kurmak yüksek Türk kültürünü ayağa kaldırmaktır.Bizler dünya üzerinde nerede bir Türklük ve Müslümanlık sorunu varsa sevincini mutluluk, acısını dert  edinen bir teşkilatın mensuplarıyız,zalime korku mazluma umut oluruz dedi.

 

trakya22.com un sahibi Ahmet Topaç ise"Alperen Ocakları nı bizde ilgiyle takip ediyoruz" Çok aktifsiniz Allah nazardan korusun ,Sizin şahsınızda ,Alperen Ocaklarını tüm yönetim ve üyelerini tebrik ediyorum dedi

 

trakya22.com haber merkezi

Yazdır Paylaş
Diğer Haberler
EN ÇOK OKUNANLAR
EN SON YORUMLANANLAR
Trakya22 Haber Portali