“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 12 Ekim 2011, Çarşamba 21:29 tarihinde eklendi. 3573 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Doktor değil seri KATİL ! meğer hiç yabancı değilmiş

Balıkesir'de meydana gelen ve Türkiye'yi ayağa kaldıran sağlık skandalının 1 numaralı sanığı Uzunköprü'ye ve Meriç'e hiç de yabancı olmadığı ortaya çıktı.
Doktor değil seri KATİL ! meğer hiç yabancı değilmiş

 


Güvenilir kaynaklardan edindiğimiz bilgilere göre Balıkesir'de çeşitli özel hastanelerde defalarca sağlık skandalına imza atan Dr. İsmail EREN'in aslen Meriç nüfusuna kayıtlı olmakla beraber Uzunköprü'de yıllardır esnaflık yapan tanınmış işadamının da kayınbiraderi olduğu öğrenildi.
47 Yaşındaki Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. İsmail Eren hakkında Balıkesir'de düzenlenen “NEŞTER” adlı yolsuzluk operasyonunun altından bebek katliamı çıktığı iddiaları vardı. Tutuklanan doktor İsmail EREN'in onlarca yasa dışı kürtaj yaptığı, hatta 7 aylık bebekler için bile anne karnına neşter vurduğu, istenmeyen bazı bebekleri ölmüş gibi gösterip başka ailelere sattığı iddiaları vardı.
Mezarları açılan 2 bebeğin cesetlerine ulaşılırken, doktorun daha kaç bebeği ilaç ve neşterle katlettiği ise araştırılıyor. Dr. İsmail EREN Ve sekreteri hakkında 21 ile 85 yıl arasında hapis cezası istemiyle Balıkesir 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülmeye başlandı.
İfadesinde doktorun 7 aylık bebekleri bile anne karnından kürtaj ile aldığını söyleyen sekreter Emine Ülker  UÇAK'ın ifadesi şöyle ;
“Ben özel hastanenin kadın doğum polikliniğinde çalıştığım süre içinde 2009 yılından bugüne kadar bir çok kürtaj yapma olayına şahit oldum. Doktor İsmail EREN bu kürtajlar içerisinde en küçük 12-16 hafta (3-4) aylık en yüksek 28 hafta (7) aylık gebelere kürtaj yaparak gebeliğe son veriyordu.
 Bazılarına ise suni sancı vererek erken doğum yaptırıyordu. Canlı bebekler doğduktan sonra ölmesini sağlıyordu. İsmini hatırlamadığım üniversite öğrencisinin 4 aylık bebeği  suni sancı verilerek doğurtuldu, bebeği çöp poşetiyle polikliniğe getirildiğinde gördüm. Poşetin içinde kalbi hala atıyordu, yaşadığını görünce ağlayarak titremeye başladım. Bebeğin hastanenin arkasındaki tıbbi konteynıra atıldığını öğrendim.”
Diğer taraftan Dr.İsmail EREN'in bu yollarla trilyonluk servet edindiği ve bu servetinin çoğunu gayrimenkullere yatırdığı ortaya çıktı.
 
 

 
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali