“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 19 Eylül 2011, Pazartesi 14:41 tarihinde eklendi. 1290 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Çarpıp kaçtı ,Görgü tanıkları şaştı

Uzunköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün motosiklet sürücülerini kask takmaları yönünde ısrarlı yönde denetleyip uyarmalarına rağmen motosiklet kazalarının önüne bir türlü geçilemiyor.
Çarpıp kaçtı ,Görgü tanıkları şaştı

 

Bu yıl diğer yıllara oranla biraz daha artış olduğu gözlenen motosiklet kazalarına Pazar günü (dün) bir yenisi daha eklendi. Geride bıraktığımız günlerde gerek şehir merkezinde ve gerekse şehir dışında ölümle burun buruna gelinen trafik  kazaları hafızalardan henüz silinmemişken dün meydana gelen motosiklet kazaları yürekleri ağızlara getirmeye yetti.

Dün saat 14.45 sularında Hayrabolu Caddesi Beşevler istikametinde Samircan ANIK’ın (18) sevk ve idaresindeki 22 LY 334 plakalı motosikletin yolda seyir halindeki kamyona arkadan çarpması sonucu yaramalı ve maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi.

 Daha sonra kaza mahallinden geçen duyarlı bir araç sürücüsünün yaralı genci aracına alarak Uzunköprü Devlet Hastanesi’ne kaldırdığı ve ağır yaralı gencin müşahade altına alındığı öğrenildi.

Samircan ANIK adındaki ağır yaralı gencin Atatürk Mahallesinde ikamet ettiği ve dün ilk tedavisinin ardından Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne sevk edileceği öğrenildi.

 

trakya22.com

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali