“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 08 Eylül 2011, Perşembe 21:16 tarihinde eklendi. 844 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kene gibi yapıştı bi kere

Seçildiği günden bu yana Ergene kirliliği konusunu dilinden düşürmeyerek zaman zaman yaptığı çıkışlarla konuyu ulusal basın aracılığı ile birlikte ülke gündemine taşıyan Belediye Başkanı Av. Enis İŞBİLEN son olarak Ergene ve dolayısıyla Uzunköprünün sesini Türkiye geneline duyurmaya çalıştı.
Kene gibi yapıştı bi kere

Salı günü öğle saatlerinde ilçemize çekim yapmak üzere gelen CNN TÜRK Televizyonunun canlı yayın konuğu olan Başkan İŞBİLEN, Uzunköprü ve Trakya’nın yıllardır kanayan yarası haline gelen Ergene kirliliğini ulusal basın aracılığı ile bir kez daha masaya yatırdı.

Daha öncede defalarca Türkiye ve dünya çapında yayın yapan televizyon kanallarına konuk olan Belediye Başkanı Av. Enis İŞBİLEN, Salı günü söz konusu Ergene kirliliğini bir kez daha haykırdı.

Ergene konusunda bugüne kadar yapılan tüm protesto ve gerekli eylemlere katılmaya gayret gösterdiğini belirten Başkan İŞBİLEN bu işin hayati mesele olduğunu ifade ederek peşini bırakmayacağını söyledi.

Kirliliğin ana nedeninin herkesçe bilinmesine rağmen  ilgili birimlerin yaptırım güçlerini kullanmaktan ısrarla kaçındıklarına dikkat çeken İŞBİLEN ;

“Trakya bölgesinde yaşayan 7’den 70’e tüm insanlarımızın hassasiyetle duyarlılık gösterdiği Ergene kirliliği konusunda maalesef aynı duyarlılığı bölgede faaliyet gösteren fabrikalardan ve hükümet yetkililerinden görememek elbette bizleri ve tüm Trakya insanımızı üzüyor.” Dedi.

 

Haberin videosu  S.Bekar izlemek için Tıklaynız

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali