“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 04 Eylül 2011, Pazar 16:35 tarihinde eklendi. 1008 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ayakkabı meselesi değil Seviye meselesi

trakya22.com köşe yazarımız İsmail Bayraktar bu hafta Uzunköprü deki siyasi sürtüşmeleri ele almış Ayakkabı meselesi değil Seviye meselesi diye başlayan yazısı
Ayakkabı meselesi değil Seviye meselesi

Her ne hikmetse son yıllarda insanların psikolojilerinin bozulmuş olmasından olsa gerek genelden yerele başta yöneticilerde olmak suretiyle bir kişilik bozukluğudur aldı başını gidiyor ya Allah sonumuzu hayra yönlendirsin

Dünya genelinde baş kaldırmalar, isyanlar, yalanlar, dolanlar, talanlar. Türkiye’de şikeler, şehitler, paşaların istifaları peş peşe ağızlarda ciklet misali konuşulurken Uzunköprü ise ayrı telden çalmaya devam ediyor.

Bakıyorum da  bir yerlere baş ya da Başkan olanların hemen hepsinde ayrı bir caka, bir fiyaka, bir hava. Bakın kardeşim herkes bunlar gibi birgün artist olabilir ama yönetmen olamazlar . Çünkü yönetmen her zaman halktır. Halk istediğine rol verir, istediğine yol verir ama bunlar bu gerçeği hepten gene unutuveriyorlar.

Poposunu bir koltuğa yapıştıranlar pate bulmuş çocuklar gibi sevinirken zamanın nasıl geçtiğine hiç bakmıyorlar. Ebediyete kadar orada kalacaklarını düşünerek bu düşünceyle şımarık şımarık laflarla kamuoyunu boş yere meşgul ediyorlar.

AK Parti’nin tahammülsüz İlçe Başkanı Nedret AKBULUT son günlerde Belediye ile ilgili gazetelere yaptığı yazılı açıklamayla adeta Uzunköprü Belediyesini topa tutarken önce Belediye Başkan Yardımcısı Hüsamettin ÇOTRA ve ardından Başkan Enis İŞBİLEN’de AKBULUT’un aklına uyuyor.

Bu arada biz gazetelere durduk yerde malzeme çıkarken gazeteci geçinen kardeşlerimizde doğal olarak yolda çakı bulmuş çocuklar gibi seviniyor garipler.

Kundura köselesi değil, seviye meselesi dedik ya, bence Başkan İŞBİLEN bu sürtüşmeye hiç dahil olmamalıydı.

Zira her zaman prensip edindiğim ve zaman zaman dile getirdiğim şu sözü sürekli hatırlayıp hatırlatmışımdır:

“Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar ,yazının devamı yazarımızn köşesinde

okumak için http://trakya22.com/kose-yazisi/113/ayakkabi-meselesi-degil-seviye-meselesi.html  tıklayınız

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali