“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 14 Agustos 2011, Pazar 16:42 tarihinde eklendi. 1681 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Polis Yeleği Giyip İnsan Tacirlerinden Para Alan Çeteye Darbe

Edirne'nin Uzunköprü İlçesinde jandarma ve polis yeleği giyerek, içinde kaçakların bulunduğu araçları durdurup, tehditle para aldıkları saptanan çetenin 13 üyesi tutuklandı.
Polis Yeleği Giyip İnsan Tacirlerinden Para Alan Çeteye Darbe Edirne'nin Uzunköprü İlçesinde jandarma ve polis yeleği giyerek, içinde kaçakların bulunduğu araçları durdurup, tehditle para aldıkları saptanan çetenin 13 üyesi tutuklandı.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yasadışı yollarla Avrupa ülkelerine geçmek isteyen kaçakların bulunduğu araçları, kendilerine ait tepe lambalı araçla oluşturdukları uygulama noktasında, jandarma ve polis yeleği giyerek durduran, silah ve copla tehdit ederek insan tacirlerinden zorla para alan şebekeyi tespit etti. Mart ayından bu yana süren teknik ve fiziki takibin ardından ekipler dün operasyon için düğmeye bastı. İstanbul ve Edirne'de eş zamanlı olarak yapılan operasyonda 16 ayrı adreste 13 kişi göz altına alındı.

Jandarmadaki işlemleri tamamlanan Hüseyin Tarhan, Erol Ersoy Akdemir, Onat Özçetin, Ayhan Otaz, Erdinç Cink, Hakan Ceyhan, Akın Hilmi Çeltik, Özgür Atak, Süleyman Özden, Ömer Gül, Özkan Gündoğdu, Ahmet Sülok ve Burak Yaylı, çıkarıldıkları mahkeme tarafından 'yağma', insan kaçakçılığı' ve 'ateşli silahlar kanununa muhalefet' suçlarından tutuklanarak Uzunköprü Kapalı Cezaevi'ne konuldu.

Çeteyle ilgili olduğu belirtilen Vural Turan'ın başka bir suçtan dolayı Silivri Cezaevi'nde olduğu belirtildi

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali