“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 10 Agustos 2011, Carsamba 23:58 tarihinde eklendi. 1228 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Canbaza Bak

uznköprü yerel gazetelerin birinde çıkan ATALAY BAŞKANINI NİÇİN SAVUNMUYOR konulu haberde AKP İlçe Başkanının Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İŞBİLEN ve Uzunköprü Belediyesinin çalışmalarına karşın getirmiş olduğu eleştirilerde Belediye Başkanına sahip çıkılmadığı ve İlçe Yönetimi ile Belediye Başkanı arasında sorun varmış gibi kamuoyunu yanlış algılamaya yönlendirilebilecek yorumlar yapılmıştır. Kaldı ki AKP İlçe Başkanının yapmış olduğu bu açıklamalara Belediye Başkanımız gerekli yanıtları vermiştir.
Canbaza Bak

HP kurumsal kimliğe önem veren ve siyasetin ciddi bir iş olduğunun bilincinde olan köklü bir partidir. AKP İlçe Başkanı sadece belediye çalışmaları ile değil, Uzunköprü’ye devlet tarafından yapılan yatırımlarla ilgili olarak da kamuoyunun dikkatini başka yönlere çekebilecek açıklamalarda bulunmaktadır. Örneğin Çakmak barajı, duble yol inşaatı, okul ve yurt inşaatları gibi devletin sürekliliği ilkesi doğrultusunda daha önceden planlanmış ve yapımı devam eden projelerle ilgili olarak da sürekli açıklamalarda bulunmaktadır. Burada yapılmak istenen şey “Canbaza Bak” senaryosudur. Uzunköprü halkı boş söylemlerden ziyade somut şeyler görmek istiyor. 12 Eylül referandum öncesi yeni köprü üzerinde müteahhit desteği ile verilen yemek sonrasında köprünün açılıp açılmadığını, duble yolun çalışıp çalışmadığını sorguluyor. Belediyeyi iftar çadırı düzenlememekle eleştirenler, Uzunköprü Belediyesinin yapmış olduğu gıda yardımlarını görmezlikten gelirken, Uzunköprü halkı 12 Haziran Genel Seçimler öncesinde güya İstanbullu hayırsever iş adamları tarafından yoksul mahallelerde dağıtıldığı söylenilen gıda paketlerinin mübarek ramazan ayında niye dağıtılmadığını sorguluyor. Yine 12 Haziran Genel Seçimleri öncesinde  her gün İstanbul’a düzenlenen bedava otobüs seferlerinin mübarek ramazan ayında neden düzenlenmediğini sorguluyor. Yoksa bunların tamamı seçim yatırımımıydı?

            Siyaset kurumu ciddiyet ister, siyasette “Laf Olsun Torba Dolsun” diye konuşulmaz. CHP İlçe Örgütü olarak Belediye Başkanımızın, Belediye Meclis üyelerimizin sonuna kadar arkasındayız ve destekçisiyiz. CHP Uzunköprü Belediyesi 1978 yılından beri el atılmayan su şebekesi yenileme çalışmalarına başlamış, yine yıllardan beri üvey evlat muamelesi gören Kavak Mahallesinde havuz inşaatı ve çevre düzenlemesi, Aşçıoğlu Mahallesinde 10 Km lik Topraklık Sokak ve Alparslan caddesinde parke taş döşemesi, diğer mahallelerimize parke taşı döşeme işi ve asfalt çalışmaları, Cumhuriyet Mahallesinde halkımızın yararlanacağı 8.000 metre karelik park çalışmalarına başlamış, yıllardan beri el atılmayan Uzunköprü’nün temel sorunları ile ilgili projeler hazırlamış olup bunları da en kısa zamanda hayata geçirecektir.

            CHP İlçe Yönetimi, Milletvekilleri ile, Belediye Başkanı ile, Belediye Meclis üyeleri ve  İl Genel Meclis Üyeleri ile birlikte bir bütündür ve böyle olmaya da devam edecektir.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali