“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 09 Agustos 2011, SALI 21:22 tarihinde eklendi. 1310 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

uzunköprü belediye başkanı oy veren vatandaşlarına cinsel perhiz uygulatıyor

trakya22.com köşe yazarlarımızdan recai alkış bu haftaki yazısın da uzunköprüde ki su sıkıntısını yazdı ve anlattı , bir çok mahallede yazın başından beri suyun akmadığını anlatan alkış ,belediye başkanı av. Enis İşbilen ramazanda uzunköprülü halkımıza cinsel perhiz uygulatıyor ,perhize uymayanlarıda kesin gusul abdestsiz gezdiriyordur dedi,
uzunköprü belediye başkanı oy veren vatandaşlarına cinsel perhiz uygulatıyor  
Uzunköprü de vatandaş suların uzun zaman aralıklarında kesilmesi yüzünden çıldırmış durumda hatta yukarı mahallelere hiçbir şekilde su ulaşmıyormuş.
Bende akşam oturup bunu test ettim yok Uzunköprü de su kesiliyormuş yok şöyleymiş yok böyleymiş yalan vallahi kocaman büyük bir yalan ne kesilmesi arkadaş hiç gelmiyor ki akşam saat 03:15 itibari ile evimin musluğundan ince ince akmaya başlayan su sabah saat 09:00 itibari ile iyice gitti. Çamaşır makinesi ve bulaşık makinesini kesinlikle çalıştırmıyor onu da test ettim. Şimdi soruyorum;

 

 

Mübarek ramazan ayındayız. Bir çok insan oruç tutmakta ve iftardan sahura suya büyük ihtiyaç duyulmakta el insaf ya hu el insaf!!

 

 

 

Olaylara objektif bakmak istiyorum. Uzunköprü Belediyesi CHP liymiş AKP liymiş MHP liymiş beni ilgilendirmez ne yapılacaksa ivedi bir şekilde yapılsın ANKARA da bakanlıkların önünde mi yatalım su bidonu mu fırlatalım aklınıza ne geliyorsa ama bu problemi çözelim. Yetkililere de sordum arkadaş nedir bu suyun gelmeme sebebi; tabi onlarında kendine göre haklı nedenleri var herkez bişeyler söylüyor ve yaklaşık 2 ay daha böyle gideceğinden bahsediliyor. Vallahi uyuz oluruz Pire bit basar ben söyleyeyim derelere hücum ederiz. Bu da işin latife kısmı ama suların akmaması ile önemli bişey öğrendim ki SU HAYAT imiş.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali