“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 08 Agustos 2011, Pazartesi 17:17 tarihinde eklendi. 1579 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ELVEDA DEDİ GİTTİ

2004 Yılı Temmuz ayından bu yana Uzunköprü İlçe Emniyet Müdürü olarak görev yapan Metin BAHADIR EDİRNE İl Emniyet Müdürlüğü bünyesine atanmasının ardından Uzunköprüdeki sivil toplum kuruluşları ile vedalaşarak devir teslim töreni ile görevi ilçeye yeni atanan 4. Sınıf Emniyet Müdürü Osman DALa teslim etti.
ELVEDA DEDİ GİTTİ 2004 Yılı Temmuz ayından bu yana Uzunköprü İlçe Emniyet Müdürü olarak görev yapan Metin BAHADIR EDİRNE İl Emniyet Müdürlüğü bünyesine atanmasının ardından Uzunköprü’deki sivil toplum kuruluşları ile vedalaşarak devir teslim töreni ile görevi ilçeye yeni atanan 4. Sınıf Emniyet Müdürü Osman DAL’a teslim etti.

İlçe Emniyet Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen devir teslim töreninde mesai arkadaşlarına hitaben bir konuşma yapan BAHADIR, birlikte çalıştığı mesai arkadaşlarına teşekkür ederken törende duygusal anlar yaşanmasına neden oldu.

Yeni Emniyet Müdürü gelene kadar İlçe Emniyet Müdürlüğüne Kahramanmaraş-Pazarcık ilçesinden atanan Osman DAL vekalet edecek.

Yedi yıldan  bu yana ilçemizde görev yapan Metin BAHADIR’a yeni görev yerinde başarılar dilerken, Uzunköprü’ye yeni atanan Osman DAL’a hoş geldin der,çalışmalarında kolaylıklar dileriz.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali