“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 08 Agustos 2011, Pazartesi 17:13 tarihinde eklendi. 679 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Hastane akşamları LAÇKAHANE.. !

Yaz aylarının yanı sıra aşırı sıcaklara birde insanların mübarek Ramazan ayı dolayısıyla gündüzleri oruçlu olmaları akşamları Uzunköprü Devlet Hastanesinin özellikle Acil Servisini adeta panayır çadırını çeviriyor.
Hastane akşamları LAÇKAHANE.. ! yaz aylarının yanı sıra aşırı sıcaklara birde insanların mübarek Ramazan ayı dolayısıyla gündüzleri oruçlu olmaları akşamları Uzunköprü Devlet Hastanesinin özellikle Acil Servisini adeta panayır çadırını çeviriyor.

Özellikle duyarsız vatandaşların herhangi önemli bir rahatsızlığı olmadığı halde ilaç yazdırmak ya da en ufak bir baş ağrısı nedeniyle meşgul ettiği Devlet Hastanesi Acil Servisinde görevli doktorların yanı sıra, hemşire, hizmetli ve hasta bakıcıları bile canından bezdiriyor.

Hafta sonu itibarıyle önceki gün akşam saatlerinde ziyaret ettiğimiz Hastane Acil Servisinde adeta adım atacak mesafe bulmakta zorlanırken görevlilerin haklı serzenişleriyle karşı karşıya kaldık.

Bunaltıcı sıcaklardan dolayı daha çok çocukların rahatsızlıklarına işaret eden görevliler, rahatsızlığın şikayeti ise genelde açıkta satılan çamaşır suyu ya da bilmeden tarım ilacı içen çocukların acil servise getirildiğine dikkat çekerek şehir merkezinde bu ve buna benzer açıktan satış yapılan yerlerin gerek ilçe hıfzıssıhha ekipleri ve gerekse İlçe Tarım Müdürlüğünce denetlenmesini istiyorlar.

İlçemize yakın yerleşim bölgelerinde özellikle Ramazan ayı dolayısıyla buna benzer işyerlerinin aralıksız denetlendiğine tanık olunurken aynı uygulamanın Uzunköprü’de görülmemesi düşündürücü bir gelişme olarak karşımıza çıkıyor 

 

 

 

hürgazete

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali