“Kiraz Festivali
'Türkiye'de 485'in üzerinde diri fay parçası var'
McDonalds’a Konya’dan Sürpriz
Ateistlerin Cenaze Namazı Nasıl Kılınır?
Bu haber 01 Agustos 2011, Pazartesi 19:44 tarihinde eklendi. 912 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Akbulut çöktün siyasete KARABULUT gibi...

Uzunköprü'nün en medyatik siyasetçilerin başında gelen AK Parti İlçe Başkanı Nedret AKBULUT zaman zaman Uzunköprü gazetelerine gerekli gereksiz verdiği beyanatlarla kendisine olan tepki dozunun artmasına aldırış etmeden iyi yada kötü gündemde kalmayı iş yada kendince görev haddediyor.
Akbulut çöktün siyasete KARABULUT gibi... Uzunköprü’nün en medyatik siyasetçilerin başında gelen AK Parti İlçe Başkanı Nedret AKBULUT zaman zaman Uzunköprü gazetelerine gerekli gereksiz verdiği beyanatlarla kendisine olan tepki dozunun artmasına aldırış etmeden iyi yada kötü gündemde kalmayı iş yada kendince  görev haddediyor.

Son olarak gerek Ramazan ayı münasebetiyle bu yılda kurulmayacak olan iftar çadırı ve gerekse yolların bakımsızlığını içeren demeçleriyle tepkilerin hedefi haline gelen Nedret AKBULUT’a bu defa Belediye Başkanı Av. Enis İŞBİLEN’den okkalı bir açıklama geldi.

 Belediye Başkanı Enis İŞBİLEN “Sayın AKBULUT hayal dünyasında yaşıyor” dedi.

İŞBİLEN daha sonra AKBULUT’UN yolların bozukluğu ve iftar çadırı ile ilgili olarak söylediklerine şöyle yanıt verdi:

“Bir insan yapılan hizmetleri ve yapılmayanları elbette eleştirmek hakkına sahiptir. Kaldıki eleştirmek dünyanın en basit işidir.  Ancak eleştirirken etrafına bakması ve yapılıp yapılmayanları iyi etüt etmesi gerekir.

Kaldı ki son yıllarda Uzunköprü’nün sahipsiz kalmış mahalleleri  ve hatta çıkmaz sokakları Belediyemiz sayesinde hatırlanıp eşit mesafede hizmet almaları sağlanmış ve sağlanmaktadır.

Kavak Mahallesinde meydan düzenlemesi ve devasa havuzla mahallenin çehresi değişecektir. Seçimden seçime hatırlanan Aşçıoğlu Mahallesinde Alpaslan ve Topraklık sokaklara her biri 5’er km’lik kilit taş döşeme çalışmaları devam ediyor. Şehir merkezinde aylardır devam eden taş döşeme asfalt yol çalışmalarını görmezden gelen sayın AKBULUT’a sormak lazım. Kendisi İl Genel Meclis Üyelik sıfatını taşıyor ancak köylerin ara yolları tarladan beter halde kendisi bu sıfatı hak ediyormu?

İftar çadırı ile ilgili olarak önce Uzunköprü’lü vatandaşların Ramazan ayını tebrik eden Başkan İŞBİLEN:

“Belediye yapmış olduğu fakir ve muhtaç yardımlarını reklam yapmadan sürdürüyor. Biz özellikle seçim öncesi fakir vatandaşları etkilemek ve oy için geceleri  eşkare erzak dağıtmadık. Ama kendileri oy için her şeyi mubah bırakıldı.

Kaldı ki sayın AKBULUT emekli bir din görevlisi olduğu için çok iyi bilir. Peygamber efendimiz hadisi şeriflerinde;

“Bir elin verdiğini diğer el görmemelidir” buyurmuşlardır.

Hizmet getirmediğimizi söyleyen AKBULUT’a hatırlatırım. Roman vatandaşlarımıza ayrılan 26 konutun 1.000 M2’lik arsa bağışı, dökülen malzemeler, sarf edilen emeğin altında Uzunköprü Belediyesinin imzası vardır.

Yine başlanılan ve hala yapımı devam eden başta 5 Yıllık Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu olmak üzere ortaöğretim ve üniversite öğrenci yurtları, Anadolu Öğretmen Lisesi gibi projelerde Belediye ve Belediye Meclis Üyelerinin katkıları unutulmaması gereken boyuttadır.Yapılacak olan üniversiteye Belediye bütçesinden 200 bin TL maddi yardım ayrılmıştır.

İlçe Başkanı ve aynı zamanda il Genel Meclİs Üyesi rozetini taşıyan AKBULUT laf üreteceğine Kültür ve Turizm Bakanı sayın Ertuğrul GÜNAY’ın eski Tekel binası için taahhüt ettiği 250 bin TL’nin peşine düşsün” dedi.
 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
Sitemizi Nerede Duydunuz?
Google
Facebook
Arkadaşım
Diğer
Trakya22 Haber Portali